Dit is wie ik ben

voorzitter

Mijn naam is Ton van den Heuvel,

Oud Directeur van het Centrum Vakopleiding Amsterdam Zaanstreek Waterland en Hoofd Educatieve Projecten bij de Centrale Directie Arbeidsvoorziening.
Ik wil mij graag inzetten als adviseur bij de Stichting Broodje Hagelslag omdat ik geloof in de doelstellingen van het concept en weiger te geloven dat wij in Nederland jongeren af laten glijden naar de onderkant van de maatschappij.

secretaris

Suzanne van der Laar

Ik ben naast fotografe, getrouwd en moeder van een pracht dochter Merel!
Ik geloof in een betere toekomst en kansen voor iedereen.
Ongeacht waar je bent geboren en wie je bent!
Geloof niet in vooroordeel des te meer in stichting broodje hagelslag!!!

penning meester

Mijn naam is Djiordjina Deane ik ben vader van 3 kinderen.
Ik ben een transvrouw. In het bestuur figureer ik als penningmeester,
daarnaast help ik met de catering.
Ik geloof dat Jongeren die door omstandigheden buiten de samenleving dreigen te vallen of zijn gevallen, geholpen moeten worden! Intensieve coaching door ervaringsdeskundigen die hetzelfde hebben meegemaakt. Op deze manier kan er een vertrouwens relatie opgebouwd worden en kunnen de jongeren begeleidt en gecoacht worden om weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij.
Dit door onze dagbesteding, catering en hopelijk snel onze lunchroom.
Iedereen verdient een tweede kans.
Zelf heb ik een lange weg bewandeld en veel in mijn leven meegemaakt.
Ik heb Cindy Hoebdar ontmoet en veel van haar geleerd.
Ik raakte geïnteresseerd in de visie en de doelstelling van de stichting en wil graag bijdragen.
Betrokken zijn en meebouwen aan een positieve toekomst van deze jongeren!

bestuurs lid

Even voorstellen, Joke van der Loon, sinds enige tijd als bestuurslid actief voor stichting Broodje Hagelslag.
Voor mij is de gedrevenheid, het enthousiasme en de doelstelling van Broodje Hagelslag (Cindy) de reden om mij in te zetten voor de stichting.
Ook ik vind dat jongeren een kans verdienen, ook of misschien wel juist als zij om wat voor reden dan ook niet (helemaal) voldoen aan het beeld dat de omgeving van hen verwacht.
Als moeder van drie inmiddels volwassen kinderen en manager Mind at Work waar wij dagelijks jongeren begeleiden, weet ik hoe belangrijk het is als je een stevige basis hebt of kunt bouwen.
Deze jongeren helpen vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te zien, daar help ik graag aan mee.

bestuurs lid

Mijn naam is Femke Evers,
ik heb bedrijfskunde gestudeerd.
Ik ben eigenaar van Lavida Travel en moeder van drie mooie kinderen.
Ik zet mij in voor stichting broodje Hagelslag omdat ik geloof in de missie van de stichting, iedereen heeft recht op gelijke kansen.
Door jongeren die in een probleemsituatie terecht zijn gekomen te coachen, ze het vertrouwen in zichzelf terug te geven en ze tegelijkertijd weer te integreren op de arbeidsmarkt, krijgen ook zíj weer de kans volwaardig onderdeel te zijn van van onze maatschappij.
Ik ben er van overtuigd dat Cindy, met haar brede ervaring, intrinsieke motivatie en haar oneindige behoefte om anderen te helpen, dé persoon is die met stichting Broodje Hagelslag het verschil gaat maken.

bestuurs lid/oprichtster

Cindy Hoebdar-ten Broek, vrouw van en moeder van zes kinderen en kleindochter.
Manager in een groot modeketen geweest, waar ik vele jongeren heb opgeleid.
Ervaringsdeskundige in verwantschapsvragen en scheiding.
‘Hbo-diploma ‘Contextuele hulpverlening’.
Coachen van volwassen en jong volwassenen, mijn coachkinderen.
Ik heb in hun hart mogen kijken, zij hebben mij hun vertrouwen gegeven Zij zijn als een spiegel en heb veel van ze mogen leren!
Mijn coachkinderen zijn degene die mij hebben geleerd om in mijn droom ’Broodje Hagelslag’ te geloven!
‘Probleemjongeren’ terwijl zij juist vaak veel hebben gegeven in hun gezin van herkomst.
Loyaal zijn!
Zij staan op een kruispunt in hun leven.
Er te zijn en samen te kijken waar hun vertrouwen omgebogen is naar wantrouwen.
Iemands context is als een puzzel en soms ontbreekt er een stukje.
Het is een proces om samen op zoek te gaan naar dat stukje.
Te kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen.
Je woord te leven.
Oplossingsgericht zijn, niet in tijd maar in stappen.
Stap voor stap.
Maatwerk.
Ieder mens, jongeren is uniek. Mens mogen zijn en vooral zichzelf mogen zijn!
Mensen maken fouten, jij, ik en daar moet ruimte voor zijn.
Daar is waar je het meeste leert.
Als deze jongeren weer leren te geloven in zichzelf is er weer ruimte in hun hart voor de toekomst! Voor mij zijn zij de toekomst!